Tervetuloa TutKoKe-symposiumiin Rovaniemelle

Seminaarin mainos, poro ja aikataulut

Teemaryhmäkutsu

Tutkoke-symposiumissa sinulla on tilaisuus esitellä ja jakaa koulun arjesta nousevia kokemuksia muille harjoittelukoulun opettajille.

Oletko kokeillut uusia opetus- ja ohjaustapoja tai osallistunut muulla tavalla koulun kehittämistoimintaan? Oletteko kehittäneet kollegoiden kesken uusia opiskeluympäristöjä tai oppimiskokonaisuuksia? Kaikki arkiseltakin tuntuvat kokeilut ovat arvokkaita!

Oletko väitellyt tai teetkö väitöskirjaa? Tai oletko pyrkinyt lisäämään hyvinvointia (oppilaiden, opetusharjoittelijoiden, työyhteisön…) tavoilla, mistä kollegoiden olisi hyvä tietää? Jos olet, tämä kutsu koskee juuri sinua!

Rovaniemellä järjestetään 19.-21.4.2023 eNorssin kevätseminaari, jonka yhteydessä pidetään Tutkoke-symposium keskiviikkona 19.4.2023.

Koko kevätseminaarin teemana on arktisuus ja hyvinvointi ”Tehemmä yhessä.”
Tutkoke-symposiumpäivän teema on erityisesti hyvinvointiin viittaava ”Mitäpä sie?”

Tutkoke-symposiumin teemaryhmät jaetaan tuttuun tapaan siten, että on omia teemaryhmiä kokeilu- ja kehittämistyötä koskeville esityksille sekä jatkotutkimusta tekeville tai sellaista miettiville.

Jatkotutkimusta tekevät tai sitä harkitsevat: teille on siis oma teemaryhmä.
Siinä voitte esitellä a) oman tutkimuksen aihepiiriä ja/tai b) tutkimuksen tekemiseen liittyviä käytännön valintoja sekä haasteita.

Kokeilu- ja kehittämisesityksille ja tutkimusesittelyille on varattu 30 min. (20 min. esitykseen + 10 min. keskusteluun).

__

Lähetä lyhyt kuvaus ehdotuksestasi teemaryhmäesitykseksi (max. 200 sanaa) viimeistään keskiviikkona 1.2.2023 Toni Bergille (toni.berg@ulapland.fi). Saat tämän jälkeen vahvistuksen sähköpostiisi.

eNorssin Tutkoke-ryhmän puolesta,
Toni Berg, Anne Ervast, Noora Nampajärvi sekä Marko van den Berg